Cautare

3854 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (4.24 secunde)
Ministrul Telecomunicatiilor, Zsolt Nagy, a respins initial proiectul, insa a declarat ca o comisie formata din experti ai Institului Politehnic, ai Ministerului Educatiei si ai Ministerului Telecomunicatiilor si Tehnologiei Informatiei evalueaza acest nou instrument educational si posibilitatea ca acesta sa fie achizitionat pentru copiii nevoiasi din Romania.
Din partea Institutului Cultural Roman vor participa Mihaly Zoltán Nagy, vicepresedintele ICR, Cristina Liberis, secretar general adjunct al ICR, Bogdan Popescu, directorul Centrului National al Cartii (CENNAC), Silvia Samihaian, expert in cadrul CENNAC Targul International de Carte de la Beijing a avut loc pentru prima data in 1986 si a devenit unul dintre primele patru targuri internationale de carte din lume.
- Dumbada e un banger de club. ... Dumbada a fost compusa de Roland Kiss, Vizi Imre, Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), iar versurile sunt scrise de Alexandru Stancu (JUNO) si Gabriel Istrate (SHIFT).
Compusa si produsa de catre What's UP impreuna cu Lucian Nagy si Florin Boka, single-ul Roboti este un statement muzical in care reciprocitatatea si iubirea sunt subiectul principal pentru ca in aceasta perioada legaturile dintre oameni sunt cele mai importante.
Nagy Reka - persoana de contact pe Romania (Bemer Group), Janos Beck - Director Executiv la Bemer Group si Dr.
Sectia de arta cuprinde colectii de pictura, grafica si sculptura, ale unor artisti ca Aurel Ciupe, Romulus Ladea, Petre Abrudan, Nagy Imre s.a.
Consumatorii de energie vor fi sprijiniti de la bugetul de stat de la 1 aprilie, dar de anul viitor ar trebui sa-si reduca singuri facturile prin masuri de eficienta energetica, a afirmat, joi, Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), intr-o conferinta de profil.
E drept ca avem de-a face cu un obicei national. ... Presupun ca Bulevardul Stefan cel Mare, ar trebui sa fie Nagy István Sugárút. ... Ca si cum concitadinii nostri maghiari nu ar sti ca e vorba de o strada!
Si nu pentru ca ar fi fost vorba de chestii ca autonomia Ardealului sau a ¥arii Secuilor, ci pentru ca Markó Béla, Verestoy Attila sau ministrul Nagy Zsolt au oarece probleme cu Justitia.
Pornind de la cazul Nagy, purtatorul de cuvant al Ministerului ungar de Externe si-a amintit brusc de un alt moment recent, cand presedintele Basescu s-a referit, la o conferinta OSCE pentru drepturile minoritatilor de la Bucuresti, la drepturile romanilor din Ungaria.
Zoltan Nagy Bege a explicat sistemul de plafonare a pretului la energie si a spus ca in cazul facturilor contestate, obligatia de plata se suspenda pana la primirea unui raspuns de la furnizor, termenul legal pentru aceasta comunicare fiind de 15 zile.
Nesimtirea ilegalista se numeste Geoana (chirie de 555 de lei pe luna pentru o vila), Roman, Mihailescu, Dancu, Severin, Tiriac, Plesita, Joita, Nagy.
In autobuz se mai aflau opt persoane, care au alertat soferul, iar acesta a sunat la 112", a declarat luni seara Liviu Nagy, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
Viceprimarul comunei Suatu, din jud. Cluj, Nagy Stefan, este cautat de familie, dupa ce a disparut de acasa.
Chirila - Oancea, Miron, Calugar, Nagy, I. Filip, Hofman, Tescan, Perianu Antrenor: Anton Petrea Stadion: "Ilie Oana" (Ploiesti) Arbitru: Marcel Birsan;
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Bubenek a precizat ca vorbeste in numele presedintelui PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, care nu a reusit sa vina de la Timisoara pentru a participa la intalnirea cu presa.
La greva vor participa 2.600 de salariati, ceea ce inseamna aproximativ 90% dintre angajati, restul fiind in concediu sau in zile libere”, ne-a declarat Gheorghe Spanu, presedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatului Miscare - Comercial Constanta.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar. ... Acestea sunt stabilite de directorul scolii impreuna cu comitetul de parinti“, a precizat Gheorghe Funar.
google-analytics.com